Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

VISITA: RUTA MASONERÍA EN BARCELONA + VISITA LOGIA

Domingo, 29 mayo 2016

09:30h - 12:00h

Dónde

Ciutat Vella - Distrito de Ciutat Vella, Barcelona, Barcelona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

13,00 €

Organizador

Fran Agudo

Fran Agudo

9 opiniones
Org. profesional

Información de la actividad

Un sorprenent i complet itinerari de la mà de l'historiador Felipe Trigo en què us mostrarem la història de l’activitat maçònica i la seva privilegiada relació amb Barcelona a través de la política, la societat, la cultura i les belles arts. Començarem la ruta al parc de la Ciutadella, escenari de l’Exposició Internacional de 1888, per parlar d’urbanisme i maçoneria i el Congrés d’Espiritisme celebrat aquell any.

Seguirem el passeig pel Born i el Gòtic, il·lustrant temes com el llenguatge hermètic de les portes del convent de San Agustí, la invasió napoleònica i la maçoneria, l’esoterisme del segle XVIII, la visita del comte de Cagliostro i els secrets dels templers al Palau Reial Menor dels reis d’Aragó.

Acabarem el recorregut amb una visita a la Gran Lògia Simbòlica Espanyola, a l’Ateneu Minerva que, al cor de la ciutat, manté viu l’esperit de la maçoneria al s.XXI. Una oportunitat única per a redescobrir una institució que ha canviat el rumb de l’art, la ciència, l’arquitectura i la filosofia en més d’una ocasió.

Idioma en que se realizará la actividad:

Español

¿Qué hace única y especial esta actividad?

És una ocasió de descobrir un món encara poc conegut i apassionant com és el de la maçoneria, i de visitar un espai poc accessible com és una lògia maçònica.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Itinerari amb un historiador i visita a la lògia amb xerrada d'un membre.

Ésta actividad ha finalizado

Actividad con reserva online

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Fran Agudo
Fran Agudo 4/5/2016 09:06
Saludos, os animo a venir a descubrir este mundo aún tan mal conocido de la masonería, de la mano de un historiador y de un miembro de la logia que responderá a vuestras preguntas.

Apuntados a la actividad (4)

Fran Agudo

Fran Agudo

Barcelona
Siguiendo
Xavier

Xavier

Barcelona
Siguiendo
Montserrat

Montserrat

Barcelona
Siguiendo
Felipe

Felipe

Barcelona
Siguiendo