Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

TERAPIA: GUIATGE ACOMPANYAMENT PSICONATURALISTA A LA NATURA

Miércoles, 3 noviembre 2021

17:00h - 18:30h

Dónde

Viladrau - GI-520, 6, 17406 Viladrau, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

75,00 €

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

El Guiatge i Acompanyament Psiconaturalista (G.A.P) i Personalitzat és una teràpia amb la natura on a través del coneixement i saviesa de la natura, aquesta ens fa de mirall per apropar-nos a nosaltres mateixos. A la vegada que aprenem d’ella com a mestra, ens autoconeixem millor per arribar a ser qui hem vingut a ser en aquest món. En definitiva, un mitjà per trobar el nostre propi ÀdN espiritual.

Característiques del procés:
El G.A.P. guia i acompanya d’igual a igual a l’explorador, no li indica el camí cap a l’objectiu que vulgui assolir, sinó amb les seves eines acompanya el procés de l’explorador, és aquest qui el defineix i el trbi mitjançant l’adquisició progressiva de recursos.

Per garantir resultats es demana un mínim de 4 sessions d’1,30h. Cada procés depèn de l’explorador i la seva evolució. Hi ha un seguiment personal durant les sessions i entre sessions a través de tasques personalitzades, i qüestionaris per tenir un retorn del procés de l’explorador i del seu aprenentatge.

Es tracta d’un procés viu i no concebut per endavant. No hi ha receptes preestablertes, cada procés és únic i especial.

La natura ens proporciona els recursos principals, i el coneixement d’altres teràpies i la intuïció del G.A.P. per aplicar-les en cada moment propi del G.A.P, així com derivar a altres especialistes si es creu convenient.

La natura com a espai és el mitjà que ens acull al G.A.P. i a l’explorador.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Metodologia pròpia terapèutica basada en la pròpia formació i experiència, i es realitza a la natura com a sala terapèutica.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Guiatge acompanyament psiconaturalista personalitzat, per part d'experta formada i amb metodologia pròpia basada en pnl, coaching, rebirthing, medicina energètica, i valors i significats espirituals de la Natura.

Ésta actividad ha finalizado

Actividad con reserva online

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 26/9/2021 17:05
Hola,
Sóc guia acompanyant psiconaturalista, i guia personalment i de forma personalitzada a les persones a millorar la seva qualitat de vida, ja sigui perquè volen un canvi, o perquè necessiten sanar alguna situació davant del canvi inesperat. Acompanyo a les persones a sentir-se més autorealitzades amb la seva vida, al llarg d'un període de canvi (feina, separació, dol), o a millorar la seva salut respecte l'ansietat i la depressió.
Es garanteix que la persona assoleix els objectius plantejats amb menys temps, i millor qualitat de vida en el procés que si ho fa sola pel seu compte.
Es demanen un mínim de 4 sessions per garantir resultats, i el màxim depèn de la persona. Depen del client, poden ser 4 o 13, que és el màxim de sessions que he acompanyat per una mateixa persona.
Si tens algun dubte contacta'm per whats al 661275256 i en parlem. Moltes gràcies,
Maria

Apuntados a la actividad (1)