Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

TERAPIA: BANY DE MAR

Sábado, 27 agosto 2022

11:00h - 14:00h

Dónde

Platja de borró - N-260, Llançà, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

45.00€

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

Experiència espiritual profunda on a través d’una immersió al mar millorarem el nostre benestar tot escoltant el silenci del mar, el batec de la vida i connectant amb l’origen de la vida que ets amb exercicis holístics i adaptats al públic dins l’aigua.

És una experiència per adults de 18 a 49 anys on es fa una immersió a poder ser sense tocar terra dins l’aigua. Un cop el grup està dins l’aigua i en suspensió es realitzen exercicis de caràcter emocional i espiritual on ens sentim, agafem o toquem amb la punta dels dits entre els participants sentint l’energia del grup i l’alegria del moment.

Posteriorment aprenem a escoltar el mar i el propi cor, en grup i poc a poc els dos batecs es van equilibrant en un, i en grup….posteriorment fem el mort, en rotllana, amb els caps endins, i tocant simplement amb les puntes dels dits i en rotllana. En aquest moment es realitza una visualització de connexió Cel – Aigua mentre els participants miren el cel i toquen l’aigua.

Posteriorment per parelles, ens mirem dins l’aigua, submergint-nos i mirant l’altre, equilibrant els tres batecs (jo, tu i el mar),… i un cop fet per parelles, ho fem en grup… mirant-nos tot, i adonar-se que SOM U, i que venim del mar, … tanquem els ulls respirant pel tub, amb la mascareta i dins l’aigua….

Es una activitat relaxant, per experimentar i fer aflorar emocions, i al mateix temps aprendre-les a gestionar i equilibrar amb un mateix, amb l’altre i l’entorn. I no obstant no deixa de ser una experiència d’amor cap al Mar, d’on neix la vida, l’ecosistema d’on venim i que ens ha donat la vida, i que inconscientment les nostres cèl.lules ho porten impregnat en el seu Àdn, així que connectem a elles amb ell – el mar – i esdevenim NATURA.

Es demana que els participants d’aquesta experiència sàpiguen nedar i mantenir l’estabilitat dins l’aigua. Altrament es recomana el bany de mar – modalitat sènior .
Edat recomanada de 18 anys a 49 anys.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

Sólo para:

Hombres y Mujeres de 18-49 años

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Experiència sensocial per viure els valors i significats que ens aporta el mar, d'una forma cosncient i relaxada, acompanyat d'un guia expert en Natura i benestar.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Guiatge i acompanyament per part d'un professional del sector de naturalesa i salut espiritual en tot moment, que proporcionarà indicacions i exercicis per una millor connexió amb un mateix/a. A més a més de les lectures, meditacions i contemplacions preparades prèviament.

¿Te apuntas a la actividad?

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

¿Alguna duda? Escribe aquí cualquier pregunta que tengas:

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 21/6/2022 12:33
Hola, m'encantarà viure els beneficis del mar per la nostra salut i benestar físics i espirituas plegats. Si tens dubtes escriu-me per whatsapp i en parlem. Us hi espero!

Apuntados a la actividad (1)