Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

TERAPIA: BANY DE CONREU

Sábado, 2 octubre 2021

10:00h - 13:00h

Dónde

Verdures Felices - 17402 Joanet, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

25,00 €

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

Els conreus es caracteritzen per un procés circular, aprendre a través del seu cicle les lleis de l’èxit. Una mescla a cavall entre les ensenyances de Fukushima, Deprak Chopra i Tich Nathan a través de l’experiència vivencial i única aprendrem d’ells segons la part mentora de Biomimètica per millorar el nostre creixement personal com a persones.

L’experiència es realitzarà a les instal.lacions d’horta de Verdures Felices , on no utilitzen productes químics perjudicials per la salut i respectant el medi de la Terra que treballen en tot moment. Ens ofereixen la compra de les seves cistelles de forma personalitzada, a banda de l’experiència opcionalment. Si hi esteu interessats indiqueu-ho als comentaris en fer la reserva, que us passarem el llistat de productes setmanals a escollir.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Es treballa la terra i es coneix la feina del pagès des del punt de vista espiritual, es connecta amb l'energia de l'espai a través del contacte de la terra i la feina del pagès.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

L'experiència inclou el guiatge per un guia acompanyant psiconaturalista espiritual expert de l'experiència viscuda en grup realitzada en instal.lacions d'horta autèntiques, i mostra simbòlica de la collita.

¿Te apuntas a la actividad?

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

¿Alguna duda? Escribe aquí cualquier pregunta que tengas:

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 12/9/2021 18:14
Hola, aquesta experiència és una proposta que hem elaborat amb els agricultors de Verdures Felices amb molt d'amor, que cultiven les terres de Joanet. Es una proposta que neix de veure el meu pare i avi cultivant les terres, i els efectes terapèutics que produeix conrear la terra en l'ànima de les persones. M'acompanyes a compartir amb tu tot el que he après a partir de la Terra?