Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

TERAPIA: BANY DE BOSC I TAST GASTRONÒMIC DE CASTANYES

Domingo, 31 octubre 2021

10:00h - 13:45h

Dónde

Espinelves - Arboretum de Masjoan, Masjoan S/N, 17405 Espinelves, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

30,00 €

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

Un bany de bosc, és una activitat que prové del Japó amb el nom de Shirin-Yoku, que es caracteritza per una passejada curta i conscient per la natura, en silenci i caminar lent fonalmentalment pel bosc. A més a més realitzarem exercicis físics i espirituals guanyant salut i benestar en relació a la nostra vida.

Es caracteritza pel caminar lent, el silenci, la relaxació, la respiració conscient, i una (re)connexió amb l’entorn natural a través dels nostres sentits.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

Sólo para:

Hombres y Mujeres de 20-70 años

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Realitzar l'experiència en un bosc d'arbres monumentals, i amb una gran varietat d'espècies autònones i al.lòctones del nord d'Europa. Connexió expiritual amb un mateix molt gran amb un mateix i amb l'entorn, que et fa guanyar energia i vitalitat, en definitiva una millor salut espiritual. Els beneficis de la seva pràctica estan comprovats científicament i en múltiples aspectes de la salut.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Guiatge i acompanyament per part d'un professional del sector de naturalesa i salut espiritual en tot moment, que proporcionarà indicacions i exercicis per una millor connexió amb un mateix/a.

Ésta actividad ha finalizado

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 31/10/2021 16:08
Ha sido brutal, una experiència muy gratificante con un bonito grupo que ha mejorado su confianza y amor con la vida al largo de la vivencia. Muchas gracias!
Comentarios antes de la fecha de la actividad
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 26/9/2021 12:37
Bon dia,
Entre Ànima de Natura i Castanya Viladrau hem organitzat aquesta experiència d'un bany de bosc amb tast gastronòmic de castanya a Viladrau, en motiu del cap de setmana de les bruixes. Una experiència única per viure l'essència d'aquestes muntanyes carregades de misteris i de colors de tardor. T'hi esperem!