Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

TERAPIA: BANY DE BOSC

Sábado, 16 julio 2022

10:00h - 13:00h

Dónde

Les Guilleries - 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

30.00€

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

Un bany de bosc, és una activitat que prové del Japó amb el nom de Shirin-Yoku, que es caracteritza per una passejada curta i conscient per la natura, en silenci i caminar lent fonalmentalment pel bosc. A més a més realitzarem exercicis físics i espirituals guanyant salut i benestar en relació a la nostra vida.

Es caracteritza pel caminar lent, el silenci, la relaxació, la respiració conscient, i una (re)connexió amb l’entorn natural a través dels nostres sentits.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

Sólo para:

Hombres y Mujeres de 20-70 años

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Realitzar l'experiència en un bosc d'arbres monumentals, i amb una gran varietat d'espècies autònones i al.lòctones del nord d'Europa. Connexió expiritual amb un mateix molt gran amb un mateix i amb l'entorn, que et fa guanyar energia i vitalitat, en definitiva una millor salut espiritual. Els beneficis de la seva pràctica estan comprovats científicament i en múltiples aspectes de la salut.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Guiatge i acompanyament per part d'un professional del sector de naturalesa i salut espiritual en tot moment, que proporcionarà indicacions i exercicis per una millor connexió amb un mateix/a.

¿Te apuntas a la actividad?

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

¿Alguna duda? Escribe aquí cualquier pregunta que tengas:

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 21/6/2022 12:03
Hola, m'encantarà descobrir les meravelles del bosc per la nostra salut i benestar plegats. Si tens dubtes escriu-me per whatsapp i en parlem. Us hi espero!

Apuntados a la actividad (1)