Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

SALIDA: EL DESPERTAR

Domingo, 7 noviembre 2021

07:00h - 08:00h

Dónde

Sant Hilari Sacalm - GIV-5411, KM 4,5, 17403 Sant Hilari Sacalm, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

15,00 €

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

És una activitat que consisteix en despertar la teva ànima al mateix moment que ho fa la natura per adonar-se de la nostra bellesa, som natura. És una breu activitat prevista a primera hora del matí: durant l’alba, en un lloc privilegiat amb una bonica vista de la sortida de sol.

El final d’aquesta activitat els exploradors aconsegueixen un estat de benestar d’acord amb la pròpia natura i en coherència amb el que ens envolta, sentint i vivint l’Ànima de Natura que som.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Experiencia sensocial mentre es contempla la sotida del sol, que et permet veure'l a l'horitzó mentre es realitzen exercicis, amb l'excusa perfecta per despertar-se al mateix moment i ritme que la natura, aprenent d'ella.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Guiatge i acompanyament per part d'un professional del sector de naturalesa i salut espiritual en tot moment, que proporcionarà indicacions i exercicis per una millor connexió amb un mateix/a.

¿Te apuntas a la actividad?

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

¿Alguna duda? Escribe aquí cualquier pregunta que tengas:

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 13/9/2021 05:09
Hola, us convido a realitzar una experiència per donar la benvinguda al dia com fan cultures encestrals al llarg de la història... M'hi acompanyes?