SE HA ELIMINADO EL GRUPO
Para cualquier duda que tengas contacta con nosotros

Psicocat orientació

Map pin stroke Martorell
group visibility Grupo público
1 conversación
close 1 miembro
Som una associació sense ànim de lucre amb una vocació de servei social que volem fer accessible l’atenció psicològica i l’educació en el lleure, reservant una atenció especial a famílies sense recursos.

Les finalitats de la nostra associació contemplades als estatuts són les següents:

L’assessorament, atenció psicològica, psicopedagògica i reforç escolar a alumnes amb dificultats en el seu desenvolupament així com atenció a les famílies. Amb especial atenció als alumnes amb situació socioeconòmica desafavorida.
La investigació en l’àmbit del desenvolupament adolescent, infantil i familiar.
La promoció, intercanvi i difusió d’informació i formació relativa a l’àmbit del desenvolupament adolescent i infantil.
Comptem amb un equip multidisciplinar de professionals provinents de diferents àmbits de la psicologia, la psicopedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional i neuropsicologia.

Oferim atenció i assessorament familiar.

A banda comptem amb professorat qualificat per a oferir suport extraescolar i activitats d’anglès, música, reforç d’assignatures i tallers creatius tant per primària, la ESO com per a Batxillerat.

Són activitats dissenyades com a part de l’educació no formal. És una intervenció educativa en el temps lliure dels infants i joves complementària a l’ensenyament reglat i l’àmbit familiar que afavoreix el seu desenvolupament social i personal.

La seva funció educativa és la transmissió de valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l’educació integral d’infants i joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats lúdiques, creatives i formadores.

Tanmateix oferim formació per a professionals de l’educació, la psicologia i les dificultats d’aprenentatge i en general per a tota la comunitat educativa sobre temes d’interès relacionats amb les dificultats del desenvolupament, la superació personal i reptes educatius entre d’altres.
book

Conversaciones

Por una confusión. kjkjljkjlkj kjj lkjlkj lkj lkj fkygkhg khgkgykjgh ygkjhgkyt ugu yfkuyk yggjhg kjgh tf jf fg kyg k. Es que no hay nada mas que escribir...
Por una confusión. kjkjljkjlkj kjj lkjlkj lkj lkj fkygkhg khgkgykjgh ygkjhgkyt ugu yfkuyk yggjhg kjgh tf jf fg kyg k. Es que no hay nada mas que escribir...
Psicocat orientació
book

Administrador del grupo