Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

ESCAPADA: RETIRO (RE)CONNECTA CON TU NATURALEZA

Viernes, 2 septiembre 2022

17:00h

Dónde

Ogassa - Carretera de Ribamala, km. 7, 17861 Sant Martí d'Ogassa, Girona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

250.00€

Organizador

Org. profesional

Información de la actividad

Quan sàpigues qui ets tu, ho sabràs tot

Un cap de setmana per connectar amb la teva pròpia ànima a través de la natura. Realitzarem ioga holístic, meditació, tècniques de relaxació com a primera etapa de sanació per calmar la ment o connectar amb la nostra ànima. En aquesta transició farem banys de natura, banys d’aigua dolça, i banys de bosc per equilibrar la nostra salut i benestar cap al que volem de veritat.

En una segona etapa treballarem els teus valors troncals d’acord amb el teu propòsit de vida a través de la tècnica de l’Ikigai, per arribar a la teva vida quotidiana amb nous objectius i hàbits saludables per dur-ho a terme. El setembre es un bon moment per replantajar-nos objectius, reptes i una millor connexió amb nosaltres mateixes per viure-ho, i que millor que amb l’ajuda de persones especialitzades en això.

Guies terapèutics:

Maria Rosa Blasco: Metgessa de família, diplomada en nutrició, fitoteràpia, homeopatia i acupuntura, professora de ioga i meditació, fa més de 30 anys que es dedica la difusió de temes relacionats en l’àmbit de la salut, natura i espiritualitat.
Maria Pellicer: És biòloga, ambientòloga, formada en valors i significats espirituals de la Natura, Programació Neurolingüística, Medicina energètica, Rebirthing i Coaching. Guia i acompanya a millorar la salut i benestar de les persones a través de la natura com a mentora, formadora, i professora.

Ubicació: Mas El Negre

Un alberg singular en un paratge únic d’Ogassa, Ripollès. Es troba a 1.000 metres d’altitud, en un entorn de naturalesa prepirinenca excepcional. Et sorprendrà la bellesa natural de l’entorn. Trobaràs faigs, pinedes de pi roig, rouredes i boix abundant. La riera d’Ogassa travessa la finca i des d’aquest fabulós espai descobrirem alts d’aigua, gorges i pous.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

Sólo para:

Hombres y Mujeres de 18-80 años

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Un retiro de 3 días. donde se trabajan terapias alternativas distintas en poco tiempo para sanar a la persona y focalizarse en el proposito de vida a través de la técnica del Ikigai.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Alojamiento, comida, y guiaje de todas las actividades del fins de semana, de viernes a domingo.

¿Te apuntas a la actividad?

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

¿Alguna duda? Escribe aquí cualquier pregunta que tengas:

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria d'Ànima de Natura
Maria d'Ànima de Natura 21/6/2022 12:35
Hola, serà un plaer viure plegats aquest retir en un espai increïble per descobrir lel teu propòsit de vida, i connectar amb l'ànima de natura que som. Un espai per tu. Si tens dubtes escriu-me per whatsapp i en parlem. Us hi espero!

Apuntados a la actividad (1)