CONCIERTO: ART & MUSICA:

Viernes, 11 noviembre 2022

17:30h - 19:30h

Dónde

Barcelona - Carrer de la Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

15.00€

Organizador

Maria Vallverdú

Maria Vallverdú

192 opiniones
Org. profesional

Información de la actividad

El MEAM és un museu viu i en permanent moviment: Exposicions, Concerts, Teatre, Cursos de Pintura i Escultura, Tallers...

Més enllà del seu espectacular fons de pintura figurativa contemporània, el Museu Europeu d'Art Moderd (MEAM) programa un gran nombre d'activitats i iniciatives. Una d'elles és el cicle de música Friday's Blues que programa cada divendres a la tarda. Del blues al bluegrass, passant pel swing i el jazz, diverses bandes treuen els seus instruments i, emparats per les obres que omplen el museu, ofereixen la seva música als visitants.

En aquesta ocasió tenim a dos "animals" musicals amb un rodatge i un carisma impactant, que ben segur no ens deixarà indiferents, benvinguts a un combat singular, dos pianistes tota força, entrega i sentiment que incendiaran amb la seva passió la sala noble del MEAM. Avui el Rock & Roll pren el control del MEAM!

En aquesta ocasió comptarem amb els artistes:

Enma Fernández, piano, veu.

Julio Lobos*, piano, veu*

PROGRAMA: “ Fridays Blues & Boogie-Woogie piano meeting”
Enma Fernández és un pianista, cantant i director musical establert a Barcelona amb una trajectòria molt intensa sobre els escenaris on, precisament, demostra que és pur espectacle i no deixa indiferent a ningú.

Swing, blues, rock & roll, rhythm & blues i jazz tradicional es donen la mà per a plasmar algunes de les influències que ha atresorat al llarg de la seva fructífera carrera. Un repertori en el qual podem trobar temes d'aquells grans artistes dels 40’s i 50’s interpretats amb un estil personal i contundent, a més de material propi.

Julio Lobos és teclista, cantant, compositor, intèrpret, arranjador i productor artístic. Des de 1978 fins al moment ha format part o col·laborat amb Carei Bell Blues Band, Manu Chao, Boney M, Afrika Bambaata, P.P. Arnold, Lluis Llach, Els Rebels, Sopa de Cabra, o Big Mama & The Blues Messengers, entre més de 200 formacions i una extensa discografia. Ha compartit escenari en grups o en jam sessions amb Jimmy Page, Raimundo Amador, Gary Grainger, Gregory K. Grainger, Bruce Dickinson, John McEnroe, Julian Vaughn, Javier Mas, Raynald Colom, Carles Benavent, Fermin Muguruza o Lluís Coloma entre altres, portant comptabilitzats més de 4.400 concerts en 39 països.

A on? Quan?

DATA : 23/02/2022 - HORA : 17:30h - LLOC : Carrer de la Barra de Ferro, 5, 08003, BCN

PREU : ..............15€

INCLOU:

✔️ Entrada al museu MEAM (visita lliure a l'exposició permanent)
✔️ Concert “Fridays Blues & Boogie-Woogie piano meeting”
✔️ Cervesa cortesia del MEAM
✔️ Assegurança d'accidents y RC
✔️ IVA 21%

Rock & Roll en estat pur! No t'ho perdis!

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán, Español

¿Qué hace única y especial esta actividad?

OJO! PERILL! Això serà una tarda on el Rock & Roll prendra el control del MEAM!. Música en directe en un petit format que ens permet gaudir d'artistes a escasos metres, a la sala noble d'un dels millors museus d'art figuratiu. Desprès pots visitar les exposicions.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

✔️ Entrada al museu MEAM (visita lliure a l'exposició permanent)
✔️ Concert “Fridays Blues & Boogie-Woogie piano meeting”
✔️ Cervesa cortesia del MEAM
✔️ Assegurança d'accidents y RC
✔️ IVA 21%

Vídeo del organizador

Ésta actividad ha finalizado

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Maria Vallverdú
Maria Vallverdú 3/10/2022 11:20
Som el Pedro i la Maria, organitzem activitats culturals i d'oci, en aquesta ocasió us volem convidar a un espectacle que, creiem, serà per recordar!

Aquesta tarda de divendres promet un espectacle poderós! Dos "bèsties" musicals, amb molt de carisma, i molta força escènica, els hem vist per separat al MEAM... Però poder veure'ls junts...

Pot ser una experiència que ben segur ens farà sortir amb les piles carregades a tope! No diem més!

Apuntados a la actividad (1)

Maria Vallverdú

Maria Vallverdú

Barcelona
Siguiendo