Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

RUTA PELS SECRETS DEL BARRI GÒTIC

Sábado, 6 febrero 2016

17:30h - 19:30h

Dónde

Barri Gòtic de Barcelona - Carrer de Santa Llúcia, 08002 Barcelona, Barcelona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

9,95 €

Organizador

Fran Agudo

Fran Agudo

10 opiniones
Org. profesional

Información de la actividad

Pels carrers del Gòtic per on transcorre aquesta ruta van transitar segles enrere romans, cavallers cristians, savis jueus… Som al lloc on es fundà la ciutat, on els comtes-reis administraven els seus dominis i la Inquisició perseguia heretges.

Passarem per la catedral, la muralla, el Palau del Lloctinent, la Plaça del Rei, Sant Just, el Call, Sant Felip Neri... Els punts més emblemàtics com no els heu vist mai.

En aquest passeig pel cor medieval de Barcelona assistirem als temibles judicis de Déu, a la vida quotidiana dels gremis, així com a la petjada del poble hebreu en els carrerons del Call. Veurem moltes de les claus d’uns segles de contrastos: esplendor i brutalitat, saviesa i superstició, espiritualitat i violència.

Les pedres de la ciutat antiga ens parlen i ens amaguen secrets que ja no sabem esbrinar, però ara podreu conèixer aquests signes dels temps passats en un itinerari històric ple de troballes sorprenents.

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán

¿Qué hace única y especial esta actividad?

La ruta "Secrets del Gòtic" us ofereix un recorregut històric i rigorós pel sorprenent centre monumental de Barcelona. Si som molta gent farem servir radioguies amb auriculars perquè no perdeu detall, i per qui vulgui allunyar-se a fer fotos.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Itinerari guiat amb guia professional i radioguia amb auriculars.

Ésta actividad ha finalizado

Actividad con reserva online

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Fran Agudo
Fran Agudo 1/2/2016 13:59
Us espero aquest dissabte per gaudir d'un dels tresors més preuats de la nostra ciutat i conèixer aquest barri i la seva història, ens veiem!

Apuntados a la actividad (3)

Fran Agudo

Fran Agudo

Barcelona
Siguiendo
Imma

Imma

Bcn
Siguiendo
Francesc

Francesc

Barcelona
Siguiendo