Utilizamos cookies propias y de terceros para medir tu actividad en este sitio web, mejorar el servicio ofrecido y mostrar publicidad relacionada con tus preferencias. Leer más

LA RUTA DE LA CORRUPCIÓ

Sábado, 21 mayo 2016

11:00h - 13:00h

Dónde

Eixample - Passeig de Gràcia, Barcelona, Barcelona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

13,00 €

Organizador

Fran Agudo

Fran Agudo

10 opiniones
Org. profesional

Información de la actividad

Aquesta serà segurament la ruta més impactant i arriscada de la temporada, la Ruta de la corrupció. Casos de presumpta corrupció, sospita de connivències polítiques, multinacionals amb manca d’ètica, evasors fiscals catalans o, fins i tot, el paper dòcil de molts mitjans de comunicació. Una ruta compromesa i realitzada des de la seriositat i el rigor, però sense oblidar la ironia que es desprèn del comportament de determinades empreses i polítics. La realitat, de fet, sempre supera la ficció.

Una manera divertida, doncs, de canalitzar el sentiment d’impotència que ens envaeix cada cop que llegim el diari o mirem la televisió. Per a prendre consciència i voler canviar la realitat no hi ha res millor que fer-ho amb la placidesa que acompanya un passeig farcit amb les anècdotes i els comportaments menys exemplars d’alguns dels nostres governants i empresaris. Aquesta ruta està conduïda per l’historiador i periodista Rafa Burgos, i està basada en el seu llibre Crema Catalana. Amiguismo, corrupción y otras miserias (Icaria Editorial).

Idioma en que se realizará la actividad:

Catalán

¿Qué hace única y especial esta actividad?

Per prendre consciència i voler canviar la realitat no hi ha res millor que fer-ho amb la placidesa que acompanya un passeig farcit amb les anècdotes i els comportaments menys exemplars dels nostres governants i empresaris. Un passeig, al cap i a la fi, per la Barcelona indigna.

¿Qué incluye el precio de la actividad?

Ruta urbana amb guia oficial periodista i radioguia en cas necessari.

Ésta actividad ha finalizado

Actividad con reserva online

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Fran Agudo
Fran Agudo 12/5/2016 13:07
Hola, sóc el Fran, i us convido a aquesta passejada pels episodis més sonats de l'actualitat local, de la mà d'un excel·lent comunicador. No us ho perdeu!

Apuntados a la actividad (3)

Fran Agudo

Fran Agudo

Barcelona
Siguiendo
Viviana

Viviana

Bcn
Siguiendo
Rafa

Rafa

Bcn
Siguiendo