Utilizamos cookies para darte la mejor experiencia posible en nuestra web. Si usas Uolala, aceptas nuestro uso de cookies.

PORTES OBERTES AL NOU CENTRE CIVIC "CAN VERDAGUER"

Miércoles, 20 marzo 2013

17:00h

Dónde

masia CAN VERDAGUER - Carrer Pintor Alsamora, 13, 08016 Barcelona, España ver mapa

Punto de encuentro

Información solo visible a los apuntados a la actividad

Precio

Gratis

Organizador

Miguel A

Miguel A

366 opiniones

Información de la actividad

Nico i jo anem a la gresca....., que si això es Sant Martí, que si això no ho és, i la fisonomia de BCN sense descobrir, mare meva!!, quina feinada, per mi es una riquesa cada vegada que algú proposa una activitat a les enfores del centre de BCN.

La Sara té el seu local al Poble Sec, el Nico se´n va anar el dia 15 al Carmel, i ens ho vam passar la mar de bé uns 15 uolaleros ballant a l´estil Bollywood al centre civic Boca Nord de la sortida del Tunel de la Rovira, La Maria Jesús fa les seves recaptes d´aliments al barri de Sant Martí.

Jo soc d´Horta i ara proposaré que descobrim tots junts el nou centre cívic construit a l´antiga masia de NOU BARRIS, al darrera de l´Heron City, "CAN VERDAGUER", pels arquitectes i gent del barri sirà un gran dia, per veure la nova construcció en temps de crisi, i VOSALTRES?.

A més hi hauràn tastets de tallers i expos interessants al seu interior, PROPOSO QUE CADASCÚ FACI LA SEVA INSCRIPCIÓ A L´ACTIVITAT QUE MÉS LI AGRADI DE LES QUE HI HA AL LINK ANEXE, I ALLÀ ENS TROBAREM, per compartir una nova experiència uolala.

Ésta actividad ha finalizado

¡Comparte esta actividad con tus amigos!

Comentarios

Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios
Haz clic aquí para iniciar sesión
Nico B
Nico B 21/3/2013 10:36
La masia de Can Verdaguer s'ha obert com a centre cívic, després de quasi tres anys d'obres quan s'havia previst fer-les en un máxim de 24 mesos, que ja eren molt! ...Una obra lenta i costosa que hem pagat tots!
Nico B
Nico B 21/3/2013 10:24
Valoración:
Una visita interesant a una obra de rehabilitació de una masia rural barcelonina en centre cívic de barri, promoguda per la regidora, Carmen Andrés, i l'alcalde, Jordi Hereu, que potser algú cregui que ha estat una inversió excesiva pel resultat tan pobre obtingut.
Miguel A
Miguel A 21/3/2013 07:00
gràcies a Nico per la correcció del link de l´event, i jo, en correspondència,penjo l´anterior amb una mica d´història feta per l´artista que va refer els rellotges de Sol que vam estar comentant amb la Rosa.
Miguel A
Miguel A 20/3/2013 21:56
les fotos de Nico mereixen la pena veure-les en quan a fer-se una idea del que és per dintre, ja us podeu apuntar a les seves activitats socials a partir d´aquest mes
Miguel A
Miguel A 20/3/2013 21:54
Crítica de la rehabilitació: el nou centre civic de Porta s´ha recobert de pintura i fusta per desdibuixar, quasibé totalment, una masia, que va ser noble, deixant els seus antics espais de vida familiar al voltant del foc de la llar, en un oblit, i formant nous espais sobredimensionats en quant a treballs innecesaris de fusteria, que no han acabat de convèncer amb el seu eco-disseny els nombrosos assistents a la fita de la seva inauguració oficial. Únics elements destacables, la llum del celobert de la sala superior, les encaballades, massa tupides, de la seva teulada, i el jardí posterior amb les entrades que hi figuren al seu voltant.
Comentarios antes de la fecha de la actividad
Nico B
Nico B 19/3/2013 10:28
Me apunto, miguelatxo!
Enséñame todo lo que sabes, que no es poco.
Un lujo disfrutar de una persona tan erudita en estos temas, además de una compañia inestimable...
un abrazo.
Maria
Maria 18/3/2013 15:12
Aniré cap les 17:30 h. abans no puc. Fins el dimecres
Manuel Eduardo Zoido Garr
Manuel Eduardo Zoido Garr 18/3/2013 13:09
A la minima q m encuentre mejor ire. M queda cerca y m apetece conocerlo.
ROSA S
ROSA S 18/3/2013 11:17
M´agradaría molt anar a veure un centre civic al que pertanyo per la zona que visc i que tant hem esperat als del barri, pero no puc, els nets ja sabs. Et volia donar les grácies per la sortida del delta del Llobregat,va anar molt be com totes les sortides que fas, he tingut l´ordinador parat uns dies i no he pogut contactar. Grácies per tot Miquel
Miguel A
Miguel A 16/3/2013 13:18
segueixo amb les meves sortides de descoberta previes a les rues històriques que després proposo, voleu venir amb mi i la gent de Nou Barris, a fer la inauguració oficial del nou Centre Cívic?, un dia de primavera que tindrà sabor a noves experiències.

Apuntados a la actividad (3)

Miguel A

Miguel A

Barcelona
Siguiendo
Nico B

Nico B

Barcelona
Siguiendo
ROSA S

ROSA S

Barcelona
Siguiendo

Otras actividades que te pueden interesar

domingo
22
ABR
20:30

Barcelona 10,00 €

viernes
04
MAY
12:00

Sant Adrià... 10,00 €

viernes
18
MAY
21:00

Barcelona 37,00 €