PORTES OBERTES al nou centre civic "CAN VERDAGUER"
Únete y descúbrelo ahora ¡Es gratis!
close

PORTES OBERTES AL NOU CENTRE CIVIC "CAN VERDAGUER"

calendar Miércoles, 20 marzo 2013 calendar 17:00h 12 comentarios
PORTES OBERTES al nou centre civic "CAN VERDAGUER"

stroke Dónde

masia CAN VERDAGUER - Carrer Pintor Alsamora, 13, 08016 Barcelona, España ver mapa double

map pin Punto de encuentro

lock Información solo visible a los apuntados a la actividad

document stroke Precio

Gratis

user Organizador

242 opiniones

book Información de la actividad

Nico i jo anem a la gresca....., que si això es Sant Martí, que si això no ho és, i la fisonomia de BCN sense descobrir, mare meva!!, quina feinada, per mi es una riquesa cada vegada que algú proposa una activitat a les enfores del centre de BCN.

La Sara té el seu local al Poble Sec, el Nico se´n va anar el dia 15 al Carmel, i ens ho vam passar la mar de bé uns 15 uolaleros ballant a l´estil Bollywood al centre civic Boca Nord de la sortida del Tunel de la Rovira, La Maria Jesús fa les seves recaptes d´aliments al barri de Sant Martí.

Jo soc d´Horta i ara proposaré que descobrim tots junts el nou centre cívic construit a l´antiga masia de NOU BARRIS, al darrera de l´Heron City, "CAN VERDAGUER", pels arquitectes i gent del barri sirà un gran dia, per veure la nova construcció en temps de crisi, i VOSALTRES?.

A més hi hauràn tastets de tallers i expos interessants al seu interior, PROPOSO QUE CADASCÚ FACI LA SEVA INSCRIPCIÓ A L´ACTIVITAT QUE MÉS LI AGRADI DE LES QUE HI HA AL LINK ANEXE, I ALLÀ ENS TROBAREM, per compartir una nova experiència uolala.

share ¡Comparte esta actividad con tus amigos!

comment stroke Comentarios
Tienes que iniciar sesión para poder escribir comentarios Haz clic aquí para iniciar sesión
Nico B
Nico B  La masia de Can Verdaguer s'ha obert com a centre cívic, després de quasi tres anys d'obres quan s'havia previst fer-les en un máxim de 24 mesos, que ja eren molt! ...Una obra lenta i costosa que hem pagat tots!
21/3/2013 10:36
Nico B
Nico B  Una visita interesant a una obra de rehabilitació de una masia rural barcelonina en centre cívic de barri, promoguda per la regidora, Carmen Andrés, i l'alcalde, Jordi Hereu, que potser algú cregui que ha estat una inversió excesiva pel resultat tan pobre obtingut.
Valoración:
21/3/2013 10:24
Miguel A
Miguel A  gràcies a Nico per la correcció del link de l´event, i jo, en correspondència,penjo l´anterior amb una mica d´història feta per l´artista que va refer els rellotges de Sol que vam estar comentant amb la Rosa.
21/3/2013 07:00
Miguel A
Miguel A
Miguel A  les fotos de Nico mereixen la pena veure-les en quan a fer-se una idea del que és per dintre, ja us podeu apuntar a les seves activitats socials a partir d´aquest mes
20/3/2013 21:56
Miguel A
Miguel A  Crítica de la rehabilitació: el nou centre civic de Porta s´ha recobert de pintura i fusta per desdibuixar, quasibé totalment, una masia, que va ser noble, deixant els seus antics espais de vida familiar al voltant del foc de la llar, en un oblit, i formant nous espais sobredimensionats en quant a treballs innecesaris de fusteria, que no han acabat de convèncer amb el seu eco-disseny els nombrosos assistents a la fita de la seva inauguració oficial. Únics elements destacables, la llum del celobert de la sala superior, les encaballades, massa tupides, de la seva teulada, i el jardí posterior amb les entrades que hi figuren al seu voltant.
20/3/2013 21:54
Comentarios antes de la fecha de la actividad
Nico B
Nico B
Nico B  Me apunto, miguelatxo!
Enséñame todo lo que sabes, que no es poco.
Un lujo disfrutar de una persona tan erudita en estos temas, además de una compañia inestimable...
un abrazo.
19/3/2013 10:28
Maria
Maria   Aniré cap les 17:30 h. abans no puc. Fins el dimecres
18/3/2013 15:12
Manuel Eduardo Zoido Garr
Manuel Eduardo Zoido Garr  A la minima q m encuentre mejor ire. M queda cerca y m apetece conocerlo.
18/3/2013 13:09
ROSA S
ROSA S  M´agradaría molt anar a veure un centre civic al que pertanyo per la zona que visc i que tant hem esperat als del barri, pero no puc, els nets ja sabs. Et volia donar les grácies per la sortida del delta del Llobregat,va anar molt be com totes les sortides que fas, he tingut l´ordinador parat uns dies i no he pogut contactar. Grácies per tot Miquel
18/3/2013 11:17
Miguel A
Miguel A  segueixo amb les meves sortides de descoberta previes a les rues històriques que després proposo, voleu venir amb mi i la gent de Nou Barris, a fer la inauguració oficial del nou Centre Cívic?, un dia de primavera que tindrà sabor a noves experiències.
16/3/2013 13:18
map stroke Mapa
Ampliar mapa double